Proiecte

Site-ul se updatează la sfârșitul fiecărei luni
Ultima updatare 31 Ian. 2010

 1. Proiecte interne:
 2. Proiecte naţionale:
 3. Proiecte internaţionale:

 • Grundtvig LLP:
  1. 2007: “Iniţierea profesorilor, a asistenţilor sociali şi a actorilor în tehnicile de drama în educaţie în estul Europei centrale”; Budapesta, Ungaria – Grundtvig LLP(Vizită pregătitoare).
  2. 2008: “Iniţierea profesorilor, a asistenţilor sociali şi a actorilor în tehnicile de drama in educaţie în estul Europei centrale”; Budapesta, Ungaria – Grundtvig LLP(Prima întâlnire de lucru).
  3. 2008: “European Experiences in Intercultural Learning ”; Istanbul, Turcia – Conferinţă Europeană Grundtvig.
  4. 2008: “Iniţierea profesorilor, a asistenţilor sociali şi a actorilor în tehnicile de drama în educaţie în estul Europei centrale”; Ljubljana, Slovenia – Grundtvig LLP(A doua întâlnire de lucru).
  5. 2008: ”Bread and Roses on Stage ”; Genova, Italia - Grundtvig LLP(Prima întâlnire de lucru).
  6. 2009: ”Bread and Roses on Stage ”; Vals-les-Bains şi Mirabel, Franţa - Grundtvig LLP(A doua întâlnire de lucru).
  7. 2009: “Iniţierea profesorilor, a asistenţilor sociali şi a actorilor în tehnicile de drama în educaţie în estul Europei centrale”; Bucureşti, România – Grundtvig LLP(Ultima întâlnire de lucru).
  8. 2009: ”Bread and Roses on Stage ”; Vilnius, Lituania - Grundtvig LLP(A treia întâlnire de lucru).


 • Comenius LLP:
  1. 2008: “Drama improves Lisbon Key Competences in Education”;Budapesta,Ungaria- Comenius LLP(Prima întâlnire de lucru).
  2. 2009: “Drama improves Lisbon Key Competences in Education”;Ljubljana,Slovenia- Comenius LLP(A doua întâlnire de lucru).

Citate: