Proiecte

Site-ul se updatează la sfârșitul fiecărei luni
Ultima updatare 31 Ian. 2010

  1. Proiecte interne:
  2. Proiecte naţionale:
  3. Proiecte internaţionale:

- Din iunie până în august, 2005: antrenamentele de vară Sigma ART: Pe timpul verii am avut un program intens pentru tinerii membri, incluzând ateliere de improvizaţie şi dans, lecţii de actorie şi repetiţii. Cursul a culminat cu o reprezentaţie, pe 3 septembrie, în care tinerii s-au prezentat în faţa prietenilor şi a familiei. După spectacol, actorii şi spectatorii au discutat despre acesta, şi importanţa folosirii teatrului în educaţie. Scopul final al cursurilor de vară a fost să antreneze educatori de o seamă şi să îmbunătăţească capacităţile actoriceşti ale acestora.

- 1 octombrie, 2005 – Primirea de noi membri: Ca în fiecare an, ne-am ales noii membri, care vin din şcoli primare, licee, si universităţi cărora le oferim o alternativă la sistemul de educaţie obişnuit.

- Din iunie până în august, 2006: antrenamentele de vara Sigma ART: Cursul a culminat, la fel ca şi în 2005, cu un spectacol – pe 30 septembrie, în care tinerii s-au prezentat în faţa prietenilor şi a familiei.

- 1 octombrie, 2006: Primirea de noi membri.

- 1 octombrie, 2007: Primirea de noi membri.

- 10 noiembrie – 1 noiembrie, 2007: Cursul pentru profesori de “Educaţie prin teatru şi pentru teatru” la Studioul Sigma Art.

- Din iunie până în septembrie, 2008: antrenamentele de vară ale COMPANIEI Sigma ART.

- 1 octombrie, 2008: Primirea de noi membri.

- Din decembrie până în ianuarie, 2008: antrenamentele de iarnă ale COMPANIEI Sigma ART.

- Din iunie până în septembrie, 2009: antrenamentele de vară ale COMPANIEI Sigma ART.

- 1 octombrie, 2009: Primirea de noi membri.

Citate: